28 Temmuz 2015 Salı

Bantlarımın defteri olmasa mıydı?

Merhaba !

Her şeye özel defter yapıp kullanmayı seven biriyim. Sevdiğim kalemleri yazmak için bile ayrı bir defterim mevcut :). Madem kalemlerim için özel bir defterim var neden bantlarım için olmasın dedim ve işe koyuldum.






Küçükken yaptığımız gibi kağıtları ikiye katlayıp üst üste koydum. Kağıtların en üst kısmına karton yerleştirdim (kartonun üzerine ben bardak altlığı koymayı tercih ettim) ve tam ortadan zımbaladım. Defterin dışını beyaz kağıt bantla içini de mavi izolasyon bandıyla kapladım.  Farklı çeşit bantları da bu projeye kattığım için çok mutlu oldum *-* . Sonra sayfalara elimde olan renkli bantları yapıştırdım. İşte bu kadar basit :)


Bant sayım giderek arttığı için bant alırken ''Acaba bu bant bende var mıydı?'' diye her defasında şüpheye düşüyorum. Bu defteri yanımda taşıyarak bu sorundan kurtulabileceğimi düşünüyorum.


Ben bantları bulmakta kolaylık sağlaması açısından renklere göre sıraladım. Yatay yapıştırmayı tercih ettim ama şu an dikey yapıştırsam da fena olmazmış diye düşünmedim değil :)

Fikir benden geliştirmek sizden ^-^


Gülümsemeniz eksik olmasın, gününüz güzel geçsin :)


5 yorum:

  1. Bantlarını bile özenle düşünmen ne güzel :) ben bir kırtasiye eşyası olsam herhalde ait olmak istediğim kişi sen olurdun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Bizimevkızı ne tatlı bir yorum böyle ^^ teşekkür ederim :*

      Sil
    2. Tatlılığı yazılan kişidendir :)

      Sil
  2. Ne güzel bir fikir bu :) hemen bende yapayım bari :) blogunu severek izliyorum bende beklerim :) sevgiler :)

    YanıtlaSil