5 Eylül 2015 Cumartesi

Zebra Penciltic || Siyonağ'nın Favorisi


 Merhaba!
Bugün sizlere daha geçenlerde almış olduğum Zebra Penciltic pilot kalemlerinden bahsetmek istiyorum. Bu kalemlerden bahsettiğim alışveriş yazıma da buradan bakabilirsiniz.


Bu kalem tam renkli kurşun kalem gibi görünüyor. Ben ilk gördüğümde gerçekten kurşun kalem sanmıştım :) Eğer daha önceki yazılarımı okuduysanız benim tatlı görünüşlü ince uçlu roller kalemleri ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz demektir. Bu Zebra Penciltic'te aynı şekilde hem çok tatlı görünüyor hem de ince uçlu. Aradığım iki özelliği bir kalemde bulunca çok mutlu oluyorum.


Siyonağ ile
Güzel yazı yazmayı beceremeyen kız

Zebra Penciltic'in ucu 0.5 mm. Bu da kalemi -benim açımdan- fazla alanda kullanma imkanı sağlıyor. Yazımı çok kolay ve ambalaj rengiyle mürekkep rengi hemen hemen aynı. Bu kalemin birçok rengi mevcut. Bende şimdilik iki rengi var. Yakın zamanda diğer renklerini de almayı düşünüyorum.

Bu kalemde hiç ama hiç sevmediğim şey ise kapağının kolay bir şekilde çıkması. Yani kapaklar çok iyi tutmuyor. Kalemliğinizde açılma ihtimali yüksek. Bu durum beni bu kalemi sevmekten tabi ki alıkoymadı :).



Zebra markasının Sarasa Clip ve Surari serisini çok severek kullanıyordum. Bu sevme durumuna Penciltic de katıldığı için mutluyum. Eğer uygun fiyatlı bir roller kalem arayışındaysanız ya da sadece tatlış bir kalemim olsun diyorsanız, kırtasiyenizden ısrarla isteyebilirsiniz. :)

Gününüz Zebra Penciltic tatlılığında geçsin, gülümsemeniz eksik olmasın (:




4 yorum:

  1. Selam Siyonağ. :) Galiba Sevdican'ın bloğunda görüp yolum düştü. Kalem, kırtasiye pek ilgimi çekmese de bloğunun tasarımı çok hoşuma gitti. Ha bi de Siyonağ ne demek diye sormadan gidemedim. :) Hazır gidememişken de takibe aldım. Canın sıkılınca ben de beklerim. Gelirken de şu pembe kalemden blog hediyesi olarak getirirsin herhal?! :P Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz :)
      Siyonağ çok sevdiğim bir arkadaşımın bana hitap şekli ^^
      Tabi getiririm :) Çok sevgiler (:

      Sil
  2. Kalemlere karşı pek fazla ilgim olmasa da bende bayılıyorum bunlara! Kendime engel olamayıp hepsini aldım :) gerçekten çok tatlı ve kullanışlılar keşke daha fazla rengi olsaydı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet, ara renklerinin olmasını bende çok isterdim. Yakın zamanda çıkarmalarını umut ediyorum :)
      Güle güle kullanın ^^

      Sil