13 Ekim 2015 Salı

Kırtasiye Alışverişi || Nt

siyonağile

Merhaba!

Bugün sizlerde yakın zamanda yapmış olduğum bir alışverişi paylaşmak istiyorum. Uzun süredir NT Kırtasiye'ye gitmiyordum. Çünkü bir çok kırtasiyeye göre bana pahalı geliyordu. Geçenlerde arkadaşımla önünden geçerken merakımıza yenik düştük ve içeri girdik. Bende o sırada ufak bir alışveriş yaptım. Yapmış olduğum bu alışverişten fazlasıyla memnunum.

 Peki Siyonağ bu alışverişten neler aldı?




Üniversitede olmama rağmen çok fazla etiket kullanıyorum. Küçüklüğümden beri etiketleri çok seviyorum. Özellikle sol taraftaki renkli etiketleri çok severek aldım. Paketin üzerinde, içinde 5 yaprak bulunduğu yazıyor. Eve geldiğimde bir sürprizle karşılaştım, içinden 7 sayfa çıktı. Sanırım şanslı günümdeydim. Bu etiketin fiyatı 1 liraydı. İlk kez okul öncesi etiket gördüm. Diğer etiketlere göre yazma alanı küçük ama daha fazla etiket var. Planlayıcılarımda kullanma amacıyla aldım. Paketin içinde 3 yaprak mevcut. Üstelik üzerinde ''acid free'' ibaresi mevcut. Yani ürün asit içermiyor. Bu yüzden gönül rahatlığıyla aldım. Bu etiketin fiyatı ise 2 liraydı.

siyonağ ile

Bu tatlış penguenli deftere tam anlamıyla bayıldım. Penguenleri çok sempatik bulduğum için bu defteri görür görmez almak istedim. Üzerinde ''Hello'' yazması bu defteri benim açımdan daha sevilesi kılıyor. Defter bir Kore markası olan ''Morning Glory''e ait. Benim edindiğim kareli ve 1 ortalı. Kırtasiyede çok farklı ve tatlış desende aynı markaya ait birçok defter mevcut. Bu tatlış defterin fiyatı 4.95 tl idi.


Uzun zamandır bu tatlı lolipop kalemlerden görüyordum.  Ama nedense fiyatı hep bana pahalı geliyordu, bende almayı hep erteliyordum. Sonra Nt'de 4.95 liraya bulunca almadan edemedim. Bu kalemi kim görse gerçek bir lolipop sanıyor (:. Açıkçası kağıt bantları Nt'de görünce şaşırdım. 5 m olan bu bantı 3.95 liraya aldım. Daha uygun fiyata aldığım yerler olmuştu ama tam da renkli bir banta ihtiyacım olduğu için aldım. 



Benim Nt alışverişim bu şekildeydi. Artık Nt'nin diğer kırtasiyelere göre pahalı olduğu düşüncesinde değilim, sanırım. Kaybetmiş olduğum bir kırtasiyeyi kazanma mutluluğunu yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Gününüz güzel geçsin, gülümsemeniz eksik olmasın (:


Siyonağ ile

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim (:
      Daha iyileri sizin olsun ^^

      Sil
  2. Aynı kağıt banttan bende dün aldım :) ne tesadüf :) hatta bloğumda da bir yazıda bahsetmeye planlıyorum :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa öyle mi? Benzer zevklerimiz var demek ki :)
      Güzel günlerde kullanın ^^

      Sil
  3. Cuma akşamı gitmiştim bende en son ama boyama kitabı alıp çıkmıştım, keşke biraz daha inceleseymişim o kalemin ve defrerin güzelliğine vuruldum.:)

    Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim (: Açıkcası bende hiç bu tarz şeyler bulabileceğimi ummuyordum.
      Başka sefere denk gelirsiniz umarım ^^

      Sil