25 Kasım 2015 Çarşamba

Zebra Sarasa Clip - Shiny Color || Siyonağ'nın Favorisi


siyonağ ile


Merhaba !

Daha önce Zebra markasına ait kalemleri sevdiğimi sizlere söylemiştim. Bu sefer Zebra Sarasa Clip'lerden Shiny Color serisini incelemeye alacağım. Şimdilik elimde 3 tanesi mevcut. Çeşitli kırtasiyelerde araştırdım ama sanırım Türkiye'de sadece 3 rengi( Gold, Silver, Bronze) mevcut bu serinin. İnternet üzerinden yapmış olduğum araştırmaya göre bu serinin toplamda 9 rengi  mevcut. Temennimse diğer renklerinin en yakın zamanda ülkemize gelmesi yönünde.




siyonağ ile


Zebra Sarasa Clip kalemler basmalı jel kalemlerdir. Bu yüzden elinizin altından yağ gibi kayarlar. Bu seride de bu özelliği kaybetmemiş. Türkiye'de bulunan diğer Zebra Sarasa Clip'lerden farkı; simli  ve 1.0 mm olması. Simli ve kalın uçlu kalemlerle pek aram yok. Bu kalemleri kullandıktan sonra kafamda şöyle bir düşünce oluştu: '' Bir kalem kalın uçlu ve simli olacaksa Zebra Sarasa olsun.''. Bu kalemleri sevmemin nedenleri; kalemin ergonomik yapıda olması, yazının kağıdın arkasına geçmemesi ve renklerinin çok canlı olması. Bu seride favori rengim ''Bronze'' oldu.

siyonağ ile


Her jel kalemde olduğu gibi bu kalemlerde de çabuk tükenme durumu var. Bu tarz renkleri çok sık kullanmadığım için hemen bitmiyor fakat genelde koyu renkleriyle not aldığım için kaleme bir bakıyorum yarısı bitmiş. Bu kalemleri 3-5 lira arasında çeşitli kırtasiyelerde bulabilirsiniz.


Gününüz Zebra Sarasa Clip parlaklığında geçsin, gülümsemeniz eksik olmasın (:

siyonağ ile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder