28 Ağustos 2015 Cuma

Yanımdan Ayıramadıklarım



Merhaba !

Bugün sizlere yanımdan ayıramadığım birkaç şeyden bahsedeceğim. Şayet bu şeyler yanımda olmadığı zaman, kendimi sanki yaptığım çiğ köfte dürümünün içine marul koymamışım gibi hissediyorum. Yani ne kadar tatsız ne kadar manasız hissediyorum, siz düşünün :)



Yanımdan ayıramadıklarımın ne olduğuna gelecek olursak; onlara kısaca kırtasiyecikler diyebiliriz. Ben bu kırtasiyecikleri küçük bir dosyaya koyuyorum. Kenarlarının fermuarlı olması ve şeffaf olması dosyayı kullanışlı kılıyor. Aslında bu dosyayı bir nevi kitap dosyası olarak düşünebiliriz. Çünkü içerisinde daha çok kitap okurken ihtiyacım olan şeyler bulunuyor. Bu yüzden bu dosyadan kitap eksik olmuyor. Son zamanlarda okuduğum, beni en derinden etkileyen kitap ''Canım Aliye, Ruhum Filiz'' olduğu için bu postta ona da yer vermek istedim. 


İhtiyaç duyabileceğim her türlü kalemi yanımda taşımayı seviyorum. Dosyanın içerisinde bulunan kalemler; YouMei markasına ait ince uçlu roller kalem, My Color 2 kalem (ayrıntılı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.), Zebra Sarasa Clip, Fanart Stickpen'in iki farklı rengi. Bu kalemler devamlı  değişiyor. Değişmeyen tek şey, bu dosyanın içerisine hep favori kalemlerimi koyuyor olmam :).

Siyonağ ile

Nerede ne zaman yapışkanlı kağıda ve stickerlara ihtiyaç duyacağım belli olmuyor. Bu yüzden küçük çıt çıtlı bir dosyaya gerekli olabilecek malzemeleri koyuyorum. Hem fazla yer kaplamıyor hemde çok pratik oluyor. Hatta bu dosya sayesinde acil bir durumda hediye paketi süslemişliğim bile var (:.  


Yanımda olmadığı zaman eksik ve boş hissettiğim şeylerden biri de büyük not kağıtları. En sevdiklerim ise fotoğraftaki tatlışlar. Fiyonklu ataşı genelde kağıtları bir arada tutmak için kullanıyorum. Yapımına buradan ulaşabilirsiniz.


Aslında daha önce bu iki defterden de bahsetmiştim. Ama onlar yanımda olmadan yapamıyorum. Mavi defteri bant defteri olarak kullanıyorum. Nasıl yaptığıma buradan ulaşabilirsiniz. Kırmızı defteri ise birçok amaçla kullanıyorum. Kırmızı defterin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.


Benim yanımdan ayıramadıklarım bu kadardı. Sizlerin de ''Yanımda olmadan yapamam!'' dediğiniz kırtasiyecikler var mı?

Gününüz güzel geçsin, gülümsemeniz eksik olmasın (:


5 yorum:

  1. Benimde yanımldan hiç ayırmadığım renkli kalemlerim ve desenli not defterim var :) Blogunu takipteyim canım banada beklerim http://petunyanincizimaceralari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bu kırtasiye tutkusu :) hemen bakıyorum ^^

      Sil
  2. Yapışkanlı kağıtlar ve kırmızı defter çok tatlıymış :)
    Takibe aldım benim bloguma da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba fermuarlı dosyayı çok beğendim :) acaba nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil