20 Ocak 2016 Çarşamba

2015 ve bir Siyonağ

Merhaba !

Yoğun geçen uzun bir dönemin ardından yine buradayım. Bu postta 2015 yılının bana neler kattığından bahsedeceğim. Blogumda ilk kez kendime ait bir şeyleri yazacağım, ilginç bir duygu :).


Senenin başlarını hatırlamaya çalışsam da bu pek mümkün olmadı. Sanırım benim için 2015'i 2015 yapan senenin son üç ayıydı.



Siyonağ ile

Bu sene bir bebeğin ilk nefesine, ilk ağlayışına şahit oldum. Bir kadının anne olacağını öğrendiği ilk ana şahit oldum. Benim için anlatması mümkün olmayan, inanılmaz anlardı.

Bu sene 20 oldum. Uzunca bir süredir 1 ile başlayan yaşları kullandığım için 2 ile başlayan bir yaşa geçmek beni sıkıntıya soktu diyebilirim. Son 2 aydır yeni yaşımı kabul etmeye çalışıyorum :D.

Bu sene en çok yaptığım şey; ders çalışmak oldu. Vizeler, finaller derken zaman geçip gitti.

Siyonağ ile


Bu sene İşaret Dili öğrendim. İlk kez engelleri kaldırdığımı hissettim. İlk kez gerçekten iletişim kurabildiğimi hissettim. ''Bir dil bir insan, iki dil iki insan.'' cümlesinin manasını ilk kez bu kadar derinden anladım.

Bu sene İngilizce öğrenmeye başladım. Bu yaşıma kadar aramız hep limoniydi kendileriyle. Bundan sonra şeker gibi olmasını umut ediyor ve canı gönülden istiyorum.

Bu sene ilk kez birine kart yolladım. Günlük hayatımda bolca kullandığım ''Sana kart atarım.'' cümlesini hayata geçir(ebil)dim.

Siyonağ ile

Bu sene kendimi ''Dünya Klasikleri'' okurken buldum. Daha önce okurken hiç zevk almadığım klasiklerden inanılmaz bir keyif aldım. 

Bu sene bolca Hint filmi ve Kore dizisi izledim. Ah büyük konuşma sen nelere kadirsin! ''Kore dizisi nasıl izliyorsunuz, çok iticiğğğğ'' diyen Siyonağ'nın sonu bu oldu.




Siyonağ ile

Bu sene kendimi bolca çizim yaparken ve sulu boya kullanırken buldum. Bütün stresimi ikisiyle attım diyebilirim.

Bu sene birazcık seramikle ilgilendim. Benim için güzel ve farklı bir tecrübeydi. Ayrılmak çok zor oldu ama şartlar...

Siyonağ ile

Bu sene almış olduğum tüm hediyelerin paketlerini kendim yaptım. Hediyenin ne olduğunu bilmeden paketlere bakıp mutlu olan insanları görmek çok eğlenceliydi.

Bu sene bloguma yeniden yazmaya başladım. Hatta bu sene içinde  blogum 1 yaşını doldurdu.


İşte Siyonağ'nın 2015 senesi böyle geçti. 



Gününüz güzel geçsin, gülümsemeniz eksik olmasın (:

 




2 yorum:

  1. umarım 2016 ;2015 den daha güzel geçer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Hepimiz için öyle olur inşAllah ^.^

      Sil